English / Nederlands / Deutsch

Horloge winder

Een automatisch horloge is natuurlijk bijzonder handig. U hoeft immers nooit meer te rommelen met batterijtjes; dit horloge laadt zichzelf op tijdens het gebruik. Dit betekent dat het in feite nooit meer opengemaakt hoeft te worden, iets dat ook erg fijn is voor de waterdichtheid van een horloge.
Maar wat als u het horloge een tijdje niet draagt? Bijvoorbeeld omdat u meerdere horloges hebt en het dragen af wilt wisselen? Dan wilt u natuurlijk niet steeds met een stilstaand horloge geconfronteerd worden. Daarom hebben wij een prachtige horloge winder voor u. De horloge winder SPIN-R R2 zorgt ervoor dat uw horloge altijd klaar is voor gebruik.

Hoe werkt een horloge opwinder?

Een horloge winder wordt ook wel een opwinder genoemd en dat is niet voor niets: door de beweging van de pols te simuleren, kan de opwinder het klokje als het ware opwinden. Het zorgt ervoor dat het horloge 'denkt' dat het steeds gedragen wordt, waardoor het dus ook steeds opgewonden blijft.
Een opwinder werkt zelf op stroom en kan via het gewone stopcontact gebruikt worden. De SPIN-R R2 biedt bovendien nog de mogelijkheid om meerdere exemplaren van de horloge winder aan elkaar te koppelen, waardoor er maar één stekker nodig is voor het opladen van meerdere horloges tegelijk. Dit bespaart ruimte en ziet er ook nog eens mooi uit.

Horlogewinder voor meer gemak                                                                                 

Een horlogewinder brengt veel gemak. De SPIN-R R2 is bijvoorbeeld heel gemakkelijk te gebruiken en te besturen via de bijgeleverde app. Hierin staan meer dan 9000 horlogespecificaties voorgeprogrammeerd, waardoor u precies het programma voor uw type of model kunt vinden. Dit levert altijd de meest optimale bewegingen én oplaadmethode op.
Daarnaast is de horlogewinder SPIN-R R2 ook nog eens een prachtige plek om uw klokje in op te bergen. De horlogewinder is voorzien van een elektromagnetische afscherming, led-verlichting die via de app aan of uit te zetten is en een hoogwaardig microvezel interieur. En dankzij de multi-fit-houder past elk model erin! Het merk maakt hiervoor niets uit.

Mooie horloge winder van A-WATCH

Als u niet alleen gaat voor een opwinder die er mooi uitziet, maar ook kiest voor optimaal gebruiksgemak én wat goed is voor uw klokje, dan kiest u natuurlijk voor deze mooie winder van A-WATCH. Dit slimme apparaatje is voorzien van een fluisterstille Japanse motor, die binnen een paar seconden te activeren is. Zo kunt u hem razendsnel gebruiken.
Omdat deze horloge winder stapelbaar is tot vijf stuks, kunt u gemakkelijk meerdere winders op elkaar plaatsen. Hoewel deze allemaal via dezelfde adapter kunnen worden opgeladen, zijn ze wel allemaal afzonderlijk te programmeren. Als u de accu helemaal hebt opgeladen, dan kan deze maar liefst 20 dagen mee. Als de accu 80% leeg is, gaat er een lichtje branden.

Bestel vandaag nog uw horloge winder!

Is de SPIN-R R2 horlogewinder ook precies iets voor u? Dan kunt u deze direct bestellen in onze webshop. U hebt dan de keuze uit drie verschillende modellen: het zwarte model, het grijze model of het witte model. Uiteraard zijn alle kleuren ook in de shop weergegeven, zodat u vooraf precies weet wat u bestelt.
Als u de SPIN-R R2 watchwinder bestelt bij A-WATCH, dan kunt u rekenen op gratis verzending binnen Nederland. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen of door contact op te nemen via het telefoonnummer 06 2512 5367. We helpen u graag verder!