English / Nederlands / Deutsch

Horlogewinder

Een horlogewinder: voor de één is het heel gewoon, de ander heeft er nog nooit van gehoord. Heeft u onlangs voor het eerst geïnvesteerd in een duur horloge dat automatisch - op basis van de beweging van uw pols - opgeladen wordt? Dan kan een horlogewinder voor u erg praktisch zijn. En dat geldt natuurlijk ook als u al zo'n horloge hebt.
Een horlogewinder is een klein opbergkastje waarin u uw horloge kunt bewaren op het moment dat u het niet draagt. In het kastje zit een mechanisch element, dat ervoor zorgt dat het de beweging van de pols gesimuleerd wordt. Hierdoor blijft de accu opgeladen en heeft u niet ineens een horloge met een lege batterij.

Rolex watchwinder: aanrader of niet?

Een van de grootste merken die gebruik maakt van een horloge dat automatisch opgeladen wordt is Rolex. Rolex staat al jarenlang bekend om luxe eenvoud en klasse en heeft dat in de afgelopen jaren ook steeds meer doorgetrokken in het gebruik. Met een watchwinder kunt u altijd plezier hebben van uw Rolex, ook als u deze al maanden niet gedragen hebt.
Dankzij dit apparaat blijft de accu namelijk vol en blijft de batterij doorlopen. Hierdoor kloppen tijd en datum nog steeds precies, ook als u het horloge even in de kast gelegd hebt. Een watchwinder zorgt er ook voor dat het horloge goed gesmeerd wordt. Uiteraard is het hiervoor wel belangrijk om kwalitatief hoogwaardige variant aan te schaffen.

Horlogewinder: batterij nooit meer leeg                                                                     

Het belangrijkste voordeel van een horlogewinder is dat de batterij nooit meer leeg raakt. Dit scheelt kosten aan het vervangen van de batterij, maar is ook veel handiger. Aan de andere kant is het natuurlijk van groot belang dat het horloge niet doorlopend blijft draaien. Dan slijt het namelijk ook veel sneller en is het eerder aan onderhoud toe.
Daarom biedt A-WATCH de SPIN-R R2 horlogewinder. Deze watchwinder is te gebruiken in combinatie met een handige app, waarin meer dan 9000 horlogespecificaties al voorgeprogrammeerd zijn. Hiermee kunt u de batterij dus precies opladen op de manier zoals dit bedoeld is en voorkomt u vroegtijdige slijtage.

Een horlogewinder voor elk interieur

De SPIN-R R2 is voorzien van een uitstekende en zeer stille Japanse motor, die binnen enkele seconden geactiveerd kan worden. De watchwinder is te bedienen via Bluetooth 4.0. Dit zorgt voor een laag energieverbruik en een hoge connectiviteit. De binnenkant is voorzien van led-verlichting, die met behulp van de app aan- en uitgezet kan worden.
Uw horloge krijgt een goed, veilig plekje in deze watchwinder; het interieur is gemaakt van een hoogwaardig microvezelmateriaal. Aan de binnenkant bevindt zich een 'multi-fit' houder, waarin elk horloge op een goede, stevige manier op te bergen is. De horlogewinders zijn stapelbaar tot vijf exemplaren, die allemaal met één adapter van stroom kunnen worden voorzien.

Uw horlogewinder snel en gemakkelijk bestellen

Bent u er inmiddels ook van overtuigd dat zo'n horlogewinder een heel goed idee is voor uw horloge? Dan kunnen we u gerust stellen: u kunt er bij ons namelijk eentje kopen, tegen een hele gunstige prijs. In onze online shop vindt u alle drie de versies van de SPIN-R R2 Watchwinder, in de kleuren zwart, grijs en wit. En bestellen is heel gemakkelijk!
Daarvoor hoeft u alleen aan te geven welke kleur of kleuren u wilt. Stop de gekozen horlogewinder in uw winkelmandje en doorloop de overige stappen van het bestelproces. Over de kosten zijn we heel duidelijk: binnen Nederland hoeft u alleen het product te betalen. De verzendkosten nemen wij hier voor onze rekening!