English / Nederlands / Deutsch

Watchwinder kopen

Tegenwoordig zijn steeds meer - vooral wat luxere - horloges voorzien van een systeem dat de accu van het horloge oplaadt terwijl u het draagt. Hierdoor is het plaatsen en vervangen van een batterijtje niet langer nodig. Dit is niet alleen veel makkelijker, maar scheelt ook aanzienlijk in de kosten. Bovendien blijft een horloge zo altijd waterdicht.
Het systeem is dus heel gemakkelijk, maar wat als u meerdere horloges heeft of bijvoorbeeld in het weekend of op vakantie geen horloge wilt dragen? Dan kan het zijn dat de accu leeg is op het moment dat u het horloge wél weer om wilt doen. Daarom kunt u het beste een goede watchwinder kopen. Zo'n apparaatje kopen voorkomt lege accu's!

Watchwinder: Rolex gemakkelijk opladen

Een watchwinder wordt onder andere erg veel gebruikt met horloges van Rolex. Horloges van Rolex zijn echte 'investment pieces', waarvan het natuurlijk belangrijk is om ze heel goed te onderhouden. Een manier om dat te doen, is door een watchwinder te gebruiken. Vrijwel alle moderne horloges van Rolex worden namelijk opgeladen door middel van beweging.
Als ze niet in beweging zijn, dan kan de batterij leeg lopen, waardoor het horloge stil komt te staan. Daarnaast kan echter ook de olie in het horloge wat dikker worden. Dat kan leiden tot slijtage. Een opwindapparaat kopen kan dit soort slijtage voorkomen en zorgt ervoor dat de Rolex in topconditie blijft. Zo kunt u er jarenlang van genieten.    

Mooie watchwinder voor 2 horloges kopen

Als u meerdere horloges hebt, dan is een watchwinder voor twee horloges kopen ook een goed idee. In dat geval hoeft u niet te kiezen welk horloge u op de winder wilt en welk horloge er even naast moet liggen. Een heel mooi exemplar voor 2 horloges is de SPIN-R R2 Watchwinder. Dit is een mooie, stofvrije winder die stapelbaar is tot 5 stuks.
Dit betekent dat u er met gemak een winder voor 2 horloges van kunt maken, maar dat u de set zelfs kunt uitbreiden tot maar liefst 5 stuks. Het leuke van deze combinatie is dat alle watchwinders kunnen worden aangesloten op één adapter. Zo hoeft u niet bang te zijn voor een wirwar aan snoeren. De stijlvolle kleuren combineren erg mooi met elkaar.

Belangrijkste voordelen van een watchwinder kopen

Zoals eerder genoemd, is het belangrijkste voordeel van een opwindapparaat natuurlijk dat u geen gedoe meer heeft met batterijtjes. Dit verkleint ook de kans op beschadigingen; als een horloge niet open hoeft, dan is de kans op krasjes op de achterkant ook kleiner. Bovendien levert een geopend horloge vaak in op waterdichtheid. Dat is nu ook niet meer het geval.
Een watchwinder, of dat nu is voor één of 2 horloges, of zelfs nog meer, is bovendien erg mooi om te zien. Het biedt u de mogelijkheid om uw horloges echt tentoon te stellen. De SPIN-R R2 is bovendien ook nog eens heel erg gemakkelijk te gebruiken, dankzij de app op uw smartphone of tablet. Hiermee heeft u de mooie stille Japanse motor snel in beweging!

Uw watchwinder goedkoop kopen

Uw opwindapparaat voordelig aanschaffen doet u natuurlijk bij A-WATCH. Via onze online shop kunt u de SPIN-R R2 goedkoop kopen, in meerdere kleuren. U kiest gewoon de kleur die het beste bij uw interieur past of die het mooiste aansluit op de kleuren van uw horloge. Onze watchwinders zijn beschikbaar in de kleuren zwart, grijs en wit.
Meerdere exemplaren in één keer bestellen is natuurlijk ook mogelijk. En hoewel onze watchwinders al erg goedkoop zijn, kunt u ook nog eens profiteren van gratis verzending binnen Nederland. Zo goedkoop treft u ze niet snel! Vul gewoon het bestelformulier in en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen.