English / Nederlands / Deutsch

Watchwinder

Horloges zijn tegenwoordig veel meer dan een handige accessoire om te zien hoe laat het is. Ze maken onlosmakelijk deel uit van een outfit en veel mensen hebben dan ook meerdere exemplaren in de kast liggen. Zo kan het horloge steeds worden afgestemd op de outfit of de gelegenheid waar de drager naar toe gaat.
Bij het gebruik van meerdere horloges kan het echter zijn dat een horloge stil komt te staan. Dit is met name het geval als het gaat om een automatisch horloge. Dat moet immers gedragen worden om het van energie te voorzien. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: de watchwinder. Zo'n apparaatje simuleert de beweging van de pols en houdt het horloge klaar voor gebruik!  

Watchwinder: Rolex

Een watchwinder wordt vooral veel gebruikt in combinatie met horloges van Rolex. Rolex is namelijk één van de bekende topmerken die vooral gebruik maakt van automatische horloges. Voor de meeste gebruikers is dit handig; zij hoeven hun kostbare horloge dan nooit open te breken om een batterij te vervangen.
Als u echter uw Rolex niet naar elke gelegenheid wilt dragen, of juist meerdere exemplaren hebt, dan kan een watchwinder een goede oplossing zijn. Dit apparaatje kan op zo'n manier worden ingesteld, dat hij de Rolex voorziet van precies de juiste hoeveelheid energie. Hij kan worden ingesteld om links, rechts of wisselend te draaien. Bovendien is er een ruststand.

Watchwinder kopen?

Wilt u een watchwinder kopen, voor uw Rolex of een ander automatisch horloge? Dan bent u bij A-WATCH aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk de SPIN-R, een prachtig, innovatief exemplaar dat ook nog eens heel prettig in het gebruik is. En ook niet onbelangrijk: het ontwerp is vrijwel net zo stijlvol als uw horloge(s)!
Een goede watchwinder om te kopen is dan ook de SPIN-R R2 watchwinder. Dit apparaatje is eenvoudig met een app op uw smartphone of tablet in te stellen. De app beschikt bovendien over ruim 9.000 voorgeprogrammeerde specificaties van horloges. De motor van de winder is erg stil, waardoor u hier helemaal geen last van hebt.

De watchwinder goedkoop op Marktplaats vinden

Natuurlijk kunt u ook proberen dit apparaatje goedkoop op Marktplaats te vinden, in plaats van het nieuw te kopen. Een winder via Marktplaats aanschaffen kan behoorlijk schelen in de prijs. Toch is het dan niet altijd zeker of het toestel ook helemaal goed is. Als u ervoor kiest uw watchwinder via A-WATCH te kopen, betaalt u iets meer voor gegarandeerde kwaliteit.
U kunt dan namelijk ook rekenen op onze uitstekende service en garantie en kunt profiteren van de vele voordelen die de R2 te bieden heeft. Zo is dit product bijvoorbeeld stapelbaar en kunnen er wel vijf exemplaren gecombineerd worden. U kunt dan alle vijf de apparaten met één adapter opladen. Dat is dan wél weer heel goedkoop.

Vind een mooie watchwinder aanbieding!

Bent u overtuigd van het voordeel van een watchwinder en wilt u nu zelf goedkoop een exemplaar kopen? Neem dan een kijkje in onze shop. Wij bieden gratis verzending binnen Nederland. Daarnaast kunt u natuurlijk helemaal zelf kiezen welke kleur u het liefste hebt: zwart, grijs of wit. Wat past het beste in uw interieur of kleurt bij uw horloges?
Heeft u vragen over de SPIN-R R2 of wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die het toestel te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via robbert@r2watchwinder of telefonisch via 06 2512 5367. Een bericht versturen via het contactformulier op de website kan natuurlijk ook.